Тепер – малина: Польща готова знову перекрити нам кордон. Та вимагає – покаяння (ВІДЕО)

«Брати поляци» (с)

Польща виявляється нездатною – чесно конкурувати з Україною на ринку с/г продукції, навіть попри десятилітні, щорічні та багатомільярдні інвестиції та субвенції з боку ЄС.

Як повідомляє EastFruit

Польські аграрії не виключають, що відновлять протести після закінчення польових робіт.

 

На їх думку, потік агропродукції з України руйнує їхній ринок ягід. Зокрема, малини.

Польські виробники зауважують, що зараз за кілограм малини вони отримують від 6,5 до 7 злотих (70-75 грн).

Це нижче рівня рентабельності. Аграрії побоюються, що закупівельні ціни падатимуть далі.

«Це кілька тисяч тонн – так припускають виробники. Останнім часом спостерігалося значне зниження закупівельних цін, що явно спричинене імпортом з України, – цитує AgroTimes Сильвестра Дзєвульського з Люблінської сільськогосподарської палати. – Це велика проблема для наших виробників – навіть коли українська малина не йде напряму до Польщі, а в інші країни».

Тим часом керівництво Польщі знову почало шантаж України вимогами – вибачень з нашого боку, як передумови для прийняття нас до ЄС.

Вочевидь, під вибаченнями в Польщі розуміють репарації та повернення земель, які колись були забрані в українців поляками під час переселення сюди родин військових під час політики так званої «Пацифікації» та заселення поляками «Теренув всходніх»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень