Таксисти-клофелінщики: труять пасажирів, обчищають і викидають у сніг (ФОТО)

Нагадують отруйників, які, можливо, діють на автовокзалі м. Рівне

[media=217912]

Не так давно була історія – ми про неї писали – про людей, які на автовокзалі м. Рівне пили каву з незнайомцями, а потім опинялися – без пам’яті, без грошей та дорогих речей.

Тоді всі нам в один голос казали, що такого бути не може, але виявляється, подібні «клофелінщики» є досить поширеним явищем в Україні.

Часто вони маскуються під таксистів і при цьому, як виглядає, йдуть навіть на те, що викидають своїх отруєних жертв у сніги за містом, де ті бувають приречені замерзати.

Подібна історія трапилася днями у Києві.

Місце, де знайшли отруєного і викинутого таксистом чоловіка -- Дмитра

Двох пасажирів, які вийшли з ресторану – отруїли, обікрали й викинули помирати в снігу пише OBOZREVATEL.

На щастя, одного з них знайшла 38-річна мама двох дітей Марина Лінник.

Якби не вчасно надана нею допомога, чоловік міг померти – як це сталося з його другом, якого теж отруїв таксист.

Чорний Audi чекав біля ресторану

40-річний чоловік разом зі своїм 52-річним колегою зустрілися в ресторані на Подолі. Добре відпочили, а потім вийшли із закладу і сіли в припаркований біля входу чорний Audi Q5.

В автомобілі таксист пригостив пасажирів кавою, в яку було підмішано психотропну речовину. За раніше озвученою інформацією, водій забрав у чоловіків цінні речі.

Одного пасажира близько 9 години ранку в Голосіївському районі знайшла Марина Лінник. Він провів усю ніч на вулиці, був уже в тяжкому стані. Другого чоловіка виявили вже наступного дня – замерз у снігу...

 

За словами жінки, вона відразу ж подзвонила у швидку і сказала, що замерзає людина. У цей момент побачила, що їде сусідка (теж Марина) за своїм працівником, і зупинила її. Сусідка відразу ж вирушила по гарячу воду.

 

Жінка каже, що вони виконували всі рекомендації диспетчерів "103", з якими постійно були на зв'язку. Справа в тому, що через дорожній колапс у Києві швидка допомога приїхала приблизно через півтори години.

Марина Лінник  та місце, де вона знайшла непритомного Дмитра

Марина Лінник каже, що Дмитро періодично непритомнів, погано пам'ятав, що сталося напередодні. Але сказав, що живе на Позняках, і зміг назвати номер телефону дружини. Після того, як їй додзвонилися, вона звернулася до друзів чоловіка – і ті змогли швидко приїхати.

Найбільше, каже Марина, її мучить те, що вона не змогла знайти другого пасажира таксі. Можливо, й урятувати.

«Інформація про другу людину, яка могла постраждати, була неточною, але я все одно вирішила перевірити. Оскільки живу неподалік, то взяла собаку і повернулася на місце, де перед цим знайшла Дмитра. Походила навколо, подивилася. Але нікого не побачила. Все було засипано снігом. А через добу стало відомо, що його знайшли зовсім поруч, уже замерзлим», – розповіла Марина.

Жінка дуже просила не називати її героїнею або рятівницею, тому що будь-яка нормальна людина на її місці зробила б те саме.

Однак і лікарі, і поліцейські розповіли журналістам OBOZREVATEL: якби Марина проїхала повз, людина б швидше за все померла.

Марина Лінник

Тим часом, як пише ГЛАВКОМ, на Київщині затримали клофелінщиків, що труїли людей і викидали з авто на узбіччя.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури. Щоправда, як виглядає, це вже інша група злочинців.

Читаємо:

Слідством встановлено, що вказані особи займались автоперевезеннями, під час яких пригощали пасажирів напоями з клофеліном та чекали, поки потерпілі знепритомніють. Після цього злочинці викрадали в людей усе, що тільки було можливо (мобільні телефони, прикраси, гроші), та кидали їх у безпорадному стані на узбіччях доріг.


Наразі правоохоронцям відомо про кілька злочинних епізодів, вчинених підозрюваними.

 

Так, поблизу селища Бузова місцеві жителі знайшли двох чоловіків без свідомості. Як з’ясувалось, під час поїздки до Житомира вони разом з іншими пасажирами випили пляшку горілки, запропоновану водієм. Після цього потерпілі нічого не пам’ятають. Аналогічна ситуація трапилась у селищі Березань Броварського району.

Наразі зловмисників затримано. Їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Таксист затриманий у Києві

Головний висновок з усіх цих історій – ніколи не пийте нічого з незнайомими людьми:

Ні каву, ні соки, ні алкоголь
 

Ні в київському таксі, ні на автовокзалі м. Рівне

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень