Святослав Клічук здійснив жорсткий «наїзд» на Олександра Третяка в м. Рівне (ФОТО)

Через липи та… Горох: Дуплетом

У Рівному не вщухає черговий екологічно-політичний скандал. Формально він пов'язаний з зеленими насадженнями на Київській.

Певну кількість лип там, біля офісно-торгових новобудов, зрізали, вочевидь, задля облаштування на газонах автостоянок.

Зрештою, в умовах війни, коли головна галузь для міста – будівництво – завмирає, на подібні «екологічні проблеми» можна дивитися з певним скепсисом.

Олександр Третяк та Святослав Клічук

Однак депутат міської ради Святослав Клічук вважає інакше. При цьому він представляє партію «Голос», яка сформувала в Рівнераді більшість. Більшість, на яку й опирається Олександр Третяк. Формально.

Тож від Клічука наїзди на міського голову та на «забудовників» у цілому виглядають досить …своєрідно. Тим паче, що сам «наїзд» є доволі жорстким. Судіть самі.

(Далі ми подаємо дослівний допис Святослава Клічука з його ФБ-сторінки)

«ЗАМІСТЬ ЛИП У РІВНОМУ БУДЕ ГОРОХ»

До весни 2022 року липи виглядали так

Відповідальність за зрізання близько 20 лип на вулиці Київській повністю лежить на міському голові Олександр Третяк. Роблю такий висновок з наступного.

Два місяці тому, я звернувся з депутатським зверненням до міського голови Рівного, аби він запросив відповідальних за зрізання дерев на сесію, і усе місто могло почути, чому так сталося, хто винен, яке поніс покарання і що влада робитиме далі щоб такого не сталося.

Зрізали липи, але обіцяли посадити нові насадження

Міський голова на це звернення відреагував в специфічний управлінський спосіб.

Замість запрошення на «коврик» сесії винних, розписав звернення на начальника Департаменту інфраструктури та благоустрою Гудиму. Саме на того, який дав дозвіл на зрізання 18 дерев, які раптово «масово стали аварійними». Росли собі росли, десятиріччями, аж тут почали будувати офісний центр, і всі дерева похворіли....

Ruslan Gudyma прислав відписку. Мовляв, несанкціоноване вирізування дерев в Рівному недопустиме, а якщо такі факти є/будуть, то винних покарають.

Ну тобто ніякої інформації, хто винен, як покараний і т.д. Ну а сам себе він же карати не буде. А отже, ніхто не винен, все добре, далі буде.

Під посадку яких насаджень так підготували землю і демонтували бетонну конструкцію?

КІОСКИ БІЛЯ «СІЛЬПО»

Також я хотів на сесії почути, чому не виконується рішення Рівнеради, згідно з яким Трест зеленого господарства мав би зайнятися землею під кіосками біля «Сільпо», і надати їй статус скверу.

Трест мав зробити це протягом 3 місяців, починаючи з жовтня минулого року. Але не зробив нічого. Зате керівник премії отримував справно, а міський голова цілком задоволений його роботою.

Скандал з кіосками біля "Сільпо" розгорнувся ще в вересні 2021 р., однак вже 13 грудня ця галерея запрацювала. Грудень торік був теплим

І така ситуація буде і далі, бо замість вжити заходів і покарати винних міський голова Третяк просто зніме чергове відео, в якому розкаже, що він працює вдень і вночі, вдень і вночі.

Роблю сумний висновок. З цим міським головою забудовники робитимуть в місті що захочуть.

 

Дерева масово хворітимуть, кіоски будуватимуться, бюджет прос***тиметься, але натомість піару буде, як товченого гороху.

«Я сам волів би взяти болгарку і зрізати весь той нелегал»: заявляв Олександр Третяк про кіоски біля «Сільпо» в середині жовтня 2021 р. Проте головний архітектор міста Дмитро Котляров (на фото) дивився на ці кіоски дещо інакше

Цікаво, що одразу після допису про липи та сквер біля «Сільпо», Клічук розмістив ще один. Буквально за 1 хв. Типу пізнавальний. Ось цей:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень