Родина закликала Байдена не зніматися з перегонів і до кінця боротися за Перемогу (ФОТО)

«Тебе просто погано підготували до дебатів» (с)

Рідні Джо Байдена вважають, що чинний президент іще має всі шанси перемогти Трампа у наступних дебатах та в цілому у Перегонах 2024

Як повідомляє CNN у наділю вся найближча родина зібралася у резиденції Кемп Девід, аби висловити Президенту свою непорушну підтримку та віру в його перемогу.

Усю ж відповідальність за невдалі дебати з Трампом присутні поклали на помічників та радників Байдена, які – не думку родини – погано підготували Президента до телевізійного двобою, картинка з якого для багатьом стала «шоком».

Таким продовжує бачити в своїй уяві Джо Байдена -- його родина

Тож родина Байдена, яка, включаючи першу леді Джилл Байден, сина Хантера Байдена та їхніх онуків, зібралася в Кемп-Девіді на заплановану раніше зустріч і закликала президента продовжувати боротися за переобрання

Сім’я – розчарована командою, яка готувала президента Байдена до дебатів з екс-президентом Дональдом Трампом – пропонувала навіть  звільнити когось із головних радників Байдена та внести зміни в штат кампанії

 

Про це CNN, на умовах конфіденційності, розповів один із радників Байдена.

Саме ж видання зазначає, що Джо Байден завжди дуже лояльно ставиться до свого оточення і навряд чи піде на якісь кадрові зміни у передвиборчому штабі.

Вважається, що остаточне рішення щодо подальшого розгортання кампанії Байден ухвалить, після того як стануть відомі результати ширших опитувань і в межах самої Демпартії і загалом по США.

Бо, за деякими даними, електоральна підтримка Джо Байдена після «Жахливих дебатів», начебто, геть не знизилася, а навіть … зросла.

 

Хоча більш реалістичними виглядають дані CBS, згідно з якими 72 % американців вважають, що розумові кондиції Байдена 

Зазначимо, що раніше, відомий консервативний журналіст та оглядач Джеймс «Білл» O'Ра́йлі, посилаючись на власні джерела в Білому Домі повідомив:

- Прийнято рішення про те, що Президента знімається з перегонів

 

Причин дві: внутрішнє опитування в Демпартії показує, що там не вірять у здатність Байдена оговтатися після нищівних дебатів, а тим часом – притік коштів на кампанію сходить нанівець.

 

І додав:

 

- Тож це кінець для Джо, але Білий Дім ще не знає – як та коли повідомити про своє рішення.

Таку розбіжність у сигналах із Білого Дому різні експерти розцінюють по-різному:

  • Дехто не виключає, що родина Байденів реально може піти проти естеблішменту Демпартії й заявити, що існує змова проти Президента.

  • Інші ж схиляються до думки, що все це – наперед погоджений сценарій і, насправді, всі в родині Байдена добре усвідомлюють – необхідність зняти «старого Джо» і запропонувати кандидатуру когось більш молодшого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень