«Рівне то прокляте місто. Тут ніколи не буде стадіону» (6 ФОТО)

Біда і Зрада знову шматує наші ряди (АК)

Фото – ілюстративне, жанрове

Як казав один поважний чоловік, імені якого ми називати тут не можемо, хоча всі знають, про кого йдеться:

Зупити будівництво нового стадіону в Рівному може лише форс-мажор якоїсь абсолютно непереборної сили. Типу ще однієї Революції чи Війни.

 

Якщо в Україні просто все буде хоча би більш-менш нормально, то Стадіон буде і «ВЕРЕС» до Рівного повернеться.

Десь так виглядатиме майбутній стадіон "Авангард". Якщо його не перейменують

Однак,  людська натура така, що нічого доброго вона від майбутнього чекати не схильна.

Це добре видно на історії з реконструкцією стадіону «Авангард».

Нині в соцмережах почали розганяти чергову Зраду.

Юрій Клекотка – один із активістів LuckyFans аж написав ціле звернення до однодомців із різних інших футбольних групп із закликом – обєднуватися і …йти на сесію міської ради. І… вимагати!

Подаємо без змін:

Від будівництва стадіону Авангард залежить не тільки існування футбольного клубу Верес.

 

Це є наріжним каменем, основою, фундаментом, без якого неможливий розвиток, та і взагалі існування професійного футболу на Рівненщині.

 

Не менш гостро це питання стоїть і для наших легкоатлетів, які змушені тренуватись закордоном чи у інших містах, не маючи у Рівному жодних, навіть віддалено достойних умов.

 

Незважаючи на це, громадськість роками слухає від різних посадових осіб обіцянки та декларування бажань. Людям оголошуються все нові і нові терміни, однак "віз і далі там". Петиція про надання публічного звіту, попри набрання необхідної кількості підписів, досі не виконана в тому форматі в якому була заявлена.

 

Офіційно справа досі перебуває на етапі підготовки тендерної документації. Складається враження, що люди у міській раді або свідомо саботують процес оголошення тендеру або є некомпетентними на своїх посадах.

 

В таких випадках вболівальники повинні бути активними не тільки на стадіоні і у фейсбук, вони повинні усіма своїми діями демонструвати прагнення боротись за свої переконання і за цілі які їх об'єднують. Якщо хтось у міській раді вважає, що ми дозволимо себе ігнорувати, то ми повинні показати тим людям, що вони дуже помиляються.

 

Я закликаю #LuckyFans та інших вболівальників, яким не байдужа доля нашого клубу, нашого футболу і нашого спорту взагалі, прийти на сесію Рівненської міської ради (час та дату узгодимо окремо) і ВИСЛОВИТИ СВОЮ ПОЗИЦІЮ.

 

Керівники міста повинні зрозуміти, що є люди, яким не байдуже і вони готові стояти на своєму до кінця.
#ДеТендер #ДеТабло #ДеСтадіон #LuckyFans #SoFaFaN #НКВересРівне #Miйклубмоєжиття

Під цим дописом розгорнулася дискусія за участю багатьох футбольних активістів міста.

Наведемо коментарі головних учасників:

Олександр Фінгерт Вчора проходив біля "Авангарду". Видовище сумне. Як кажуть "кінь не валявся". Я розумію і "експертизи" і "тендери", я це все розумію. Але я, як людина все життя причетна до будівництва, також чудово розумію, як швидко вирішуються всі питання коли будуються "потрібні" об'єкти, і як можна поховати у "паперовій могилі" об'єкти які, м'яко кажучи "не начасі". Тиждень назад розмовляв зі старим знайомим, не останньою людиною в рівненській архітектурній бюрократії. На пряме питання "стадіон будуть будувати?" відповідь була - "Ну ти ж розумієш, що як би Хомяку це треба було, то вже б давно будували". Сумно...

 

Юрий Антонец Та заспокійстесь з тим стадіоном.Ніхто його не будуватиме,потроху грошики пилятимуть, та й усе. Максимум-приїдуть, і демонтують, на що "витратять" дясятки мульйонів.

 

Володимир Білоус Молодець, Юра!!! Я - за двома руками. Тільки це все має бути підготовлено, щоб не прийшло 5 - 6 чоловік. Приблизно, як на матчі ВЕРЕС-ШАХТАР. Можна більше.

Стадіон у Мілані. Підпис до фото "Не за горами той час, коли rosso-nero зійдуться на цій арені з червоно-чорними"

Несенюк Микола Це робиться не так. Спочатку слід створити організацію, яка матиме право висувати людей до влади. Потім знайти цих людей і висунути. Потім допомогти їм бути обраними. Потім зрозуміти, що вони виявилися брехунами. Знайти нових. Знову підтримати, знову обрати, знову переконатися, що брехуни. З третьої-четвертої спроби знайдете достойних. Але вони опиняться у меншості. Аж доки у нас не сформується громадянське суспільство із політично відповідальною більшістю. І лише тоді у нас буде все, що має бути. І стадіон у тому числі. Довго? Швидше не буває. Зате надійно і назавжди!

 

Іван Кузьмич Якщо його ніхто не захоче будувати, то і не буде хоч кожен день туди ходіть. Зараз по стадіону все робиться, з протермінуванням, але робиться. Створюйте якусь групу з вболівальників, яка буде контролювати хід справ, а оце писати крикливі, гучні лозунги і купою кудись ходити, то піар і показуха.


Ну підете ви на сесію, вам знов розкажуть, що все в процесі підготовки до тендера і підете звідти як і прийшли. Інша справа офіційно все контролювати.

 

Треба люди, які розуміються в таких речах і можуть офіційно впливати. Так само треба щоб всі ЗМІ і групи Вереса завжди цю тему підіймали і нагадували. Кожний має виконувати свою роль в цьому. Тоді буде разом ми сила.

черга в камеру зберігання на Арена Львів після матчу ВЕРЕС-ШАХТАР. (7.04.2018). Фото з групи "LuckyFans - простір для спілкування"

Сергей Смолий Згоден...все одно буде банальна відмовка...і все...навряд це щось дасть!

 

Юрій Клекотка Якщо ти щось робиш, то у тебе є два варіанти можливого результу:
1 - У тебе все вийде;
2 - У тебе не вийде.
Якщо ти нічого не робиш, то варіант результату тільки один...

 

Несенюк Микола Насправді є три варіанти. Третій - у тебе вийде, але не те, що ти хотів. Так зазвичай і трапляється.

 

Юрій Клекотка Тоді можете нічого не робити. Або ж навпаки, продовжуйте працювати на деструктив і писати як все погано і що нічого не буде і "всьо пропало", як ви зазвичай робите. Прохання тільки в такому разі не заважати тим хто спробує щось все-таки робити.

 

Несенюк Микола Юра, я навпаки хочу допомогти вам уникнути помилок. Повірте, поганому не навчу. Колись я два роки працював на будові простим робітником. Згодом - шість років у апараті будівельного тресту. І тому знаю, що таке будівництво. У нас в місті поки що немає організації, яка здатна провести роботи із реконструкції, давши при цьому "заробити" посередникам. Тому я реаліст і вам раджу таким бути.

Колаж з групи "LuckyFans - простір для спілкування"

Діма Берлюта Моя думка,всі чекають,що буде з командою,підімне копитко,ніхто будувати не буде.Бо деякі активісти будуть кричати,що для 2 ліги будувати не треба.А,якщо залишиться команда,то думаю,що відмазуватись просто не буде як.

 

Тарас Гаврилюк Стадіон будувати треба 100%. У нас є і легкоатлети яким нема де тренуватися. Забере Копитко свій ФК у Львів ми нічого нажаль не зробимо. На слідуюсий рік в профі ідуть 2 ФК - це ОДЕК і Малинськ. Інфа 100%. Тоді знову будемо вболівати за свої ФК на Рівненщині. Можливо і на новому стадіоні. Провідні гравці наших аматорських клубів ідуть у профі навіть у команди 2 ліги України. На мою думку булаб арена, а грати у профі знайдеться кому. Копитко дуже добре розуміє змінивши назву ФК на їх ігра на трибунах буде не більше пару 100 глядачів.

 

Sergiy M. Prybaten Рівне то прокляте місто. тут ніколи не буде стадіону.

План реконструкції стадіону "Авангард" (інший ракурс)

Ну, побачимо...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень