Ні слова про «Верес». До 30-го листопада – режим мовчання

Засідання Наглядової ради НК «Верес – Рівне» пройде в понеділок

Як відомо, в народному клубі «Верес» виникла певна колізія. Її спричинила несподівана відставка головного тренера Олега Луткова «за сімейними обставинами».

Причина багатьом видалася дивною і викликала недовіру. Клуб завершив перше коло чемпіонату з дуже непоганими результатами. Почали з’являтися коментарі гравців, які підтвердили загальні підозри й засвідчили, що між керівництвом клубу та головним тренером виникло непорозуміння.

«Радіо Трек» взяло коментарі стосовно поточної ситуації і в головного тренера, і в капітана команди, і в президента клубу. Інтерв’ю з Олегом Лутковим можна прослухати тут. Планувалося подати й інші коментарі.

Однак, вчора ми ухвалили редакційне рішення не розвивати цю тему й не оприлюднювати версій, які нам стали відомі. На те є дві причини.

По-перше, активну позицію зайняла Наглядова рада клубу, яка вирішила почути всі зацікавлені сторони і спробувати знайти компромісне рішення. По-друге, ми зрозуміли, що будь-яке оприлюднення версій (хай навіть правильних) було б за таких обставин недоречним – краще дати можливість сторонам знайти порозуміння між собою ще до засідання Наглядової ради, яке має відбувся у понеділок, 30-го листопада.

Оголошено, що це засідання буде відкритим для ЗМІ. Сподіваємося, воно пройде не в режимі взаємних звинувачень, а в атмосфері порозуміння та  конструктивного обговорення задач і цілей, що їх ставить перед собою народний клуб.

Інтерв’ю головного тренера Олега Луткова ми також не видаляємо свідомо, бо, як нам здається, воно просякнуте виразним бажанням знайти порозуміння і не містить ніяких закидів ні до кого. 

 

Редакція «Радіо Трек»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень