Найвідоміший Че Ґевара України святкує свій День народження в м. Рівне (ФОТО)

Вітаємо Андрія Ляшука!

У мистецькому середовищі Рівного є люди надзвичайні. Ті, які користуються особливою увагою та повагою  колег.

Ті, яких люблять всі, хто їх знає.

Андрія ж Ляшука, бодай візуально, в Рівному, напевно, знає кожен.

[media=218675][media=218669]

Він постать – універсальна та багатогранна. Андрій проявляє себе у різних сферах, завжди привносячи у кожну справу характерний стиль Майстра. А ще свою неповторну ауру – широти, щедрості та краси.

Ляшук також і відомий у Рівному рекламіст. Свою агенцію він назвав "Че Ґевара"

Сьогодні Ляшук святкує свій День народження, і в групі Мистецький Вектор нашу увагу привернуло вітання від Юрія Яцики, яке ми з радістю наводимо далі без змін:

Андрій Ляшук та Юрій Яцика

23 лютого свій День Народження зустрічає Андрій Ляшук – один із найвідоміших лірників, що відновлює традицію волинського лірництва. Характеризуючи Андрія, можна ототожнювати його з: митець СПРАВЖНІЙ, артист СПРАВЖНІЙ, актор СПРАВЖНІЙ, людина-оркестр – теж про нього!..

Андрій грає на багатьох музичних інструментах, чимало з яких виготовив власноруч!...

 

Андрій Ляшук не лише грає на лірі, а й популяризує її, як реконструктор традиції, усіма можливими способами, бере активну участь у фестивалях, концертах та просвітницьких заходах як в Україні, так і за її межами.

Зокрема у Рівному вже кілька років поспіль відбувається один із наймасштабніших лірницьких фестивалів «Лірницька Покрова», в якому традиційно Андрій бере участь разом з численною кількістю лірників з багатьох країн світу.

Андрія можна зустріти і в українському кіно. Чимало є українських фільмів, у яких де Андрій грає фактично самого себе - лірника. Серед яких «Пекельна хоругва, або Різдво Козацьке»...

 

Андрій Ляшук – знаний та шанований мешканець міста Рівного.

Андрій та Наталя Ляшуки

Андрію!

 З нагоди Дня Народження прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання. Міцного здоров’я Вам, добра, життєрадісної енергії та оптимізму, здійснення задумів та гарної долі.

 

Нехай на Вашому життєвому полі сіється і родиться тільки добро, множиться лише щастя, здоров’я, достаток і благополуччя. Нехай подальша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин.

Приєднуємося до привітань!

Натхнення і Злетів!

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень