Нам не потрібен «бракований товар»: рівняни удочерили хвору дівчинку з Китаю

Малечу народила сурогатна матір для сім’ї з Китаю, але через рідкісне захворювання «батьки-замовники» відмовилися від новонародженої

Ця історія радше нагадує сюжет із фільму. Незвичайна дівчинка народилась на світ з рідкісним генетичним захворюванням - синдромом Блоха-Сульцбергера.

Дитину народила сурогатна матір для бездітного подружжя з Китаю. Втім, коли вони дізнались про хворобу, то відмовилися від маляти, мовляв, їм не потрібен «неякісний продукт».

Батьки-замовники навіть не приїхали, аби побачити власну дитину.

Тож дівчинка лишилася в Україні. Назвали її Вікторією. Від дитячого будинку малечу врятувало подружжя Ситників із Рівного.

Анна поруч з дитиною з першого місяця народження. Річ у тім, що жінка доглядала за дівчинкою, тіло якої було покрите ранами. Саме вона щодня боролася за кожен сантиметр шкіри немовляти. 

Нині Вікторії 2 роки. Вона має люблячу сім’ю, затишний дім і багато іграшок. Утім, цього могло б і не бути – через надзвичайно складний процес усиновлення.

Анна та Віталій зізнаються, що аби стати повноправними батьками дитини, знадобилося майже півтора року. Щодня подружжя жило у страху, що їхню Віку забере сурогатна матір.

Настільки це було важко, навіть депресія була. Здавалося б, ми ж хочемо взяти дитину, хочемо подарувати їй життя, а це так складно. Бізнес легше відкрити, ніж дитину взяти в сім’ю, - розповідає Віталій.

Хоча Ситники є законними батьками маленької Вікторії, яка стала сенсом їхнього життя, подружжя побоюється, що біологічні батьки передумають і захочуть через суд повернути дівчинку.

Два роки тому покинута Вікторія подарувала Анні та Віталію нове життя. А зараз вони продовжують боротися за повноцінне та здорове майбутнє їхньої маленької донечки.

У 30% хворих дітей з  синдромом Блоха-Сульцбергера може бути ураження зору, у 70% – ураження зубів, а ймовірність ураження нервової системи, а це тягне за собою і розумову відсталість, – понад 50%.

Така собі бомба сповільненої дії.

Ця хвороба є дуже рідкісною та погано вивченою. Такими випадками займаються лише у Франції. Саме там маленькій Вікторії готові надати допомогу. Аби їхня донечка не страждала та мала шанс на повноцінне життя подружжя Ситників просить про допомогу:

Номер банківської картки АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

5168 7573 7884 7760

Ситник Анна Костянтинівна

Авторка: Діана Білоус

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень