Надія Жолобак: Чому щеплення під час епідемії не проводять, та як віруси проривають імунітет? (ВІДЕО)

Нестандартний погляд на COVID-19 з точки зору доказової медицини

Знайомтеся – український імунолог Надія Жолобак.

Якщо потрібні регалії, то про неї пишуть таке:

Надія Михайлівна Жолобак – старший науковий співробітник відділу проблем інтерферону та імуномодуляторів Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України.

Якщо користуватися вульгарною термінологією, то вона «антиваксер».

Якщо ж говорити зважено, то вона – серйозний вчений і науковець, яка закликає всіх не впадати в паніку й ставитися до пандемії коронавірусу – спокійно.

Тобто, виходячи з багаторічного та різнопланового досвіду накопиченого світовою наукою у боротьбі з різноманітними вірусами.

Зокрема у своєму останньому інтерв’ю Надія Жолобак пояснює, що доказова медицина не рекомендує проводити щеплення у період відповідної пандемії.

Чому?

Тому, що вакцина, потрапляючи в організм людини, викликає запалення та запускає процеси, які – послаблюють імунну систему.

Послаблюють настільки, що організм людини може стати навіть – більш уразливим для відповідного вірусу.

Такий небезпечний період триває хай і не надто довго, але вченими вже давно доведено, що повторна ревакцинація і тим паче – третя ревакцинація здатна геть виснажити імунну систему людини.

 

З непередбачуваними для такої людини наслідками.

 

Що ж до дітей, то їх вакцинувати проти коронавірусу взагалі не треба. Для дітей він не є небезпечним.

Натисніть плей для перегляду відео

Зате цікаво, що чим більше вірус COVIID-19 буде натрапляти на людей, які пройшли вакцинацію, тим більшою стає вірогідність мутацій та появи нових штамів, які будуть «проривати» імунний захист людини.

Одним словом, - досить нестандартний погляд на речі, від науковця, якого, за переказами, дивляться і читають зараз всі інфекціоністи України.

 

Зокрема, й у м. Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень