«Мат-перемат»: Діти в Рівному підпалюють паркани на «Беверлі Хілз» і матюкаються як «сапожники» (ФОТО)

Хлопці й дівчата на шляху Прогресу

Ця мода прийшла до нас із Росії. Матюкатися в принципі й, зокрема, матюкатися хлопцям – у присутності дівчат та дівчатам – у присутності хлопців.

Фактично, підлітки давно вже матюкаються у спілкуванні між собою, сприймаючи матюки як вставні слова та речення. Тепер це почали вже робити й діти.

От що повідомляють користувачі Фейсбук в групі РІВНЕ: СУСПІЛЬНИЙ ФОРУМ:

Ленор Киллер

Шановні батьки, якщо ви тут бачите своїх дітей, прошу провести з ними бесіду на тему правильної поведінки в громадських місцях.

 

Кожен день, приходять до нас у двір що по вулиці Буковинській і в своєму спілкуванні використовують мат за матом. Літом коли відчинені вікна - неможливо спокійно знаходитись в квартирі. Зробила зауваження, у відповідь отримала хамство.

 

Потім вирішили підпалити паркан, на що і власники нерухомості, викликали поліцію.

 

Я не хочу, щоб до нас у двір приходили подібні діти та вчили могомалолітнього сина подібного спілкування.

Фото з повідомлення Ленор Киллер

На жаль, малолітній син перейме таку форму спілкування не лише з двору, але й з інтернету. Проблема надзвичайно складна.

От що кажуть в коментарях інші люди:

Lav Roman

Я просто в шоке как сейчас разговаривают дети. У них словарного запаса слов вообще нету.

За столиком возле ребят 12-17 лет сидеть не возможно. Одни матюки.

 

Юрковский Юрий

Lav Roman Раньше не понимал в фильмах, что есть благополучные районы и не благополучные. Теперь у нас всё как в фильмах.

 

Альона Приткова

Та це майже в кожному дворі таке.  Живемо біля школи, то чесно кажучи нові слова можна вивчити не лише дитині, а й дорослому

 

Оксана Філімончук

Така ситуація і у нас в дворі. Проходиш повз майданчика, матюкаються, сваряться, б'ються. Спілкуватися та дружить не вміють. Сама була шокована. І це діти 7, 8 років.

 

Сергій Ковальчук

Для того, що б хтось чужий не приходив у ваш двір, треба мати приватний двір на приватній землі і огородити його приватним парканом

 

Мирослава Дашкель

А ви не помічали як розмовляють дорослі біля дітей в т.ч. в громадських місцях , зупинках , транспорті і т.д.?! Теж не особливо вибирають вислови, то чого ж доброго діти навчаться у суспільства? Якось з донькою їхали на гурток в маршрутці за нашим сидінням двоє чоловіків 35+ такими ‚ відбірними‘ спілкувались , зробила зауваження, що дитина в салоні - сказали «Пусть нє слушаєт» , а решта пасажирів просто мовчали і 0 реакції. От і все!

Цікаво, що любителі прогресу підштовхують нас до того, аби діти та батьки вже теж спілкувалися матом між собою. Мовляв, "так буде чесно"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень