Лідер BLM назвала білих недолюдьми з генетичними дефектами (ФОТО/ВІДЕО)

«О, Аллах, дай мені сили не повбивати всіх цих білих сьогодні» (с)

Юсра Хогали -- праворуч

Про цю расистську заяву BLM-активістки з Торонто ви не почуєте в українських ЗМІ, хоча її слова й викликали певний осуд у Канаді.

Юсра Хогали – так звати дівчину – одна із засновників руху Black Lives Matter (BLM) у Торонто. Юсра ненавидить білих. Як повідомляє The Postmillennial, активістка поділилася своїм баченням світу і проблемою расизму в Північній Америці в соцмережах.

У своєму дописі на ФБ вона заявила, що люди з білим кольором шкіри є «недолюдьми» з «рецесивними генетичними дефектами» через брак у них меланіну:

«Білі люди – це рецесивні генетичні дефекти. Це факт. Білі гени потребують (штучної/соціальної - ред.) переваги білих, як механізм захисту їхнього виживання як популяції, тому що все, що вони можуть зробити, це народитися.»

Хогали зазначила, що білі мають вищу концентрацію інгібіторів ферментів, які пригнічують вироблення меланіну, додаючи, що меланін важливий для цілої низки речей, таких як: міцні кістки, інтелект, зір і слух.

«Біла шкіра – це ненормальність, властива недолюдині.


Всі фенотипи існують у сім'ї чорних народів, а білі люди - генетичний дефект чорноти.


Чорні просто за допомогою своїх домінантних генів могли б буквально змести з лиця землі білу расу, якби у нас була така можливість», - висловила свою точку зору Хогали.

Її повідомлення стало вірусним, після того, як ним поділився вчений Джеймс Ліндсей.

«Чарівні висловловання глави BLM Торонто, яка отримала відзнаку м Онтаріо за Зразкове лідерство», - зіронізував Ліндсей.

Ключові цитати BLM-активістки

Користувачі Мережі знайшли й інші висловлювання активістки – в одному з них вона просить Аллаха дати їй сил «не вбити всіх чоловіків і білих хлопців навколо сьогодні»

Після того, як її повідомлення викликало скандал, Хогали відповіла, що не є державним чиновником.

«Я не поліцейський. Держава не довіряє мені зброю для насильства. Я ніколи не брала участь в масових нападах.
 

Все, що я зробила, це використала риторичний прийом, щоб висловити своє розчарування і наважилася бути людиною, що закликає до справедливості», - зазначила лідер руху Black Lives Matter в Торонто.

Натисніть плей, щоб побачити як розумово обдарований підліток пробує пихнути 92 річну жінку на гідрант. Це Манхеттен, Нью-Йорк [media=190242][media=190247] [media=190243][media=190245]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: РасизмBLM
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень