Кажуть, що Мендель вагітна, — Геннадій Балашов (ФОТО/ВІДЕО)

«Это станет политическим концом Зеленского» (с)

[media=188907]

Політичний Форум «Української правди» сьогодні активно обговорює можливу вагітність прессекретаря президента України – Юлії Мендель.

Не факт, взагалі-то, що ця 33-річна молода жінка вагітна, але…

Тему запустив Геннадій Балашов, який видав досить, загалом, цікавий відеоблог про Мендель та Зеленського.

Балашов любить розглядати відомих політиків як типажі, що своїми діями повторюють героїв тих чи інших казок.

Зеленському Балашов знайшов два цікавих відповідники в казках, але ключовий меседж його відео (якщо відкинути езопову мову образів):

«Говорять, що Мендель вагітна. Якщо це так, то це стане політичним кінцем Зеленського, бо…

 

Бо жіноча частина електорату йому цього не простить і рейтинги його остаточно обваляться».

Для перегляду натисніть плей

Треба зазначити, що достатньо «дивні» стосунки між президентом та прессекретаркою вже давно є предметом обговорення в мережі.

Зокрема, після березневого інтерв’ю Зеленського для британського видання The Guardian.

Колаж з мережі

Своєрідну поведінку Юлії під час розмови відзначили навіть автори матеріалу, який вийшов із парними фото Зеленського та Мендель, на яких прессекретарка представляє себе світу у ролі… Першої леді.

Зеленський при цьому усміхається, але на тлі таких фото розмови про роман між ними перебільшенням аж ніяк не виглядають.

Зрештою й на інших фото: мова тіла, міміка та жести наших героїв видають такі стосунки між ними, які важко назвати суто діловими.

Як зауважила одна з коментаторок:

- Вангую, что маятник народной любви сейчас резко качнётся в сторону Лены Зеленской, которая в этой истории, если данная бимба – правда, является самой потерпевшей стороной.


Тем более, что Мендель уж  никак не выглядит невинной соблазнённой овечкой. Девочка-то уже не юная лошица – за тридцать годков перевалило. Дама четко видела цель и не видела препятствий. Взять хотя бы ту мартовскую фотосессию, где она стояла за креслом Зеленского, аки Первая леди.


Собственно, уже тогда в её интсте  подружайки горячо поздравляли. Девица прекрасно соображала, что наносит глубокое оскорбление настоящей Первой леди, но не могла сдержать своего триумфа.

Ви можете самі прочитати дискусію довкола цієї колізії на Форумі «Української правди», але треба зазначити, що фото Мендель з останньої поїздки до Одеси не виказують у неї тих чи інших ознак вагітності.

Щонайменше – виразних.

Мендель на фото в Одесі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень