Хто такий Шарій, або – чого хочуть УКРОСИ?

«Український проект» (АК)

[media=189616]

Україна шукає себе. Болісно і безтямно. Ніхто вже, здається не вірить, що нам вдасться зберегти нашу «Богом дану Україну», але… Можливо з цього хаосу ідей та вчинків раптом таки з'явиться і щось продуктивне.

У рубриці «Український проект» є ідея подавати тексти саме ідеологічно та концептуального характеру, навіть, якщо з висловленими в них думками ми не (зовсім) погоджуємося.

Отже

Хто такий Шарий, його партія: яка в них ідеологіячого хочуть УКРОСИ?

В 2014 Кремль раптом побачив, що не всі в Україні, хто розмовляє російською хочуть в Росію, хочуть бути частиною Росії.

Що так звані «російськомовні» не є якоюсь однорідною групою. Що є серед них і проросійсько налаштовані (п’ята колона Кремля) і проукраїнсько.

І, що найбільш цікаво, є значна кількість таких, хто мовно і культурно належить до русского міра (все українське для них чуже), але для яких привабливішою є європейська модель суспільства, а не російська.


Такі хотіли б жити в комфортному для себе російському мовно-культурному середовищі, але в політичному устрої типу європейських демократій.

Називатимемо їх укросами. Бо вони є громадянами України, але хочуть, щоб Україна фактично була проєвропейським (неімперським, демократичним) варіантом Росії.

Імперців (п’яту колону) вони називають ватниками, а українців (в мовно-культурно-ідейному сенсі) – вишиватниками, мовнюками, моводрочерами і т.п.

Насправді це формується на території України нова нація, відмінна і від росіян, і від українців.
Хоча вони ще не усвідомлюють себе окремою нацією, але ментально вже нею є.


Притому є – домінуючою нацією в Україні.
В їхніх руках і влада, і економіка, і фінанси, і ЗМІ.


Фактично це шоста колона русского міра. Бо їхній ідеал України – це Україна без українців (в мовно-культурно-ідейному сенсі), про-європейський варіант Росії.

Але в боротьбі за владу з п’ятою колоною Кремля, чи проти зазіхань путінської РФ, укроси вимушені кооперуватись з українцями і йти на деякі поступки українцям в мовному питанні.

Так от, усвідомивши існування в Україні такого явища як укроси, Кремль вирішив взяти це під свій контроль, сформувати з укросів свідому, організовану антиукраїнську силу для боротьби з українством.


Шарий і його партія і є таким кремлівським проектом.

Здавалося б, що укроси (шоста колона русского міра) мають конкурувати з п’ятою колоною Кремля за антиукраїнсько налаштованого виборця.

Але на медведчуківських каналах йде розкручування і реклама Шарія.

Чому ж вони так розкручують тих, з ким будуть конкурувати на одному антиукраїнському електоральному полі?


Бо обидва ці проекти керуються з Москви і направлені на знищення України.

Значна частина укросів голосувала за (умовно) проукраїнські партії, бо не вважала своїми путінську РФ і його п’яту колону (комуністів-регіоналів-медведчуків...).

А зараз вони зможуть голосувати за своїх – окрему від п’ятої колони антиукраїнську силу.

Цей кремлівський проект орієнтований на формування з молодих, активних (не пропутінських) українофобів організованих ударних груп для боротьби з проукраїнськими молодіжними рухами.

В перспективі доля України залежатиме саме від боротьби цих двох націй – українців і укросів.


Чи буде Україна Україною, чи варіантом Росії.

Цей текст – з Форуму «Української правди». Автор висловив свою власну думку, але в ній є, крім усього іншого, й очевидна слушність.

Ми продовжимо публікувати матеріали на суголосні теми, бо нас реально цікавить пошук шляху для  об’єднання українців з різними поглядами та різним баченням свого минулого в одну потужну політичну націю, яка здатна бачити – спільне майбутнє.

Ви вважаєте це неможливим?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень