Електричну диверсію у день виборів здійснили в м. Рівне?

Інше пояснення знайти важко (АК)

Цілі мікрорайони міста у день виборів потерпають від відключення електроенергії.

Знеструмленими опиняються й виборчі дільниці в різних кінцях обласного центру.

Щоправда, саме виборчі дільниці станом на 16.00 вже працювали в штатному режимі.

 

Стояла задача відновити їх роботу у першу чергу, але все одно для цього знадобилося кілька годин та низка нестандартних рішень

Дільниця у Рівному сьогодні (Фото ЧаРівне)

 Виглядає, що Рівне або стало жертвою якогось неймовірного збігу, або…

Cпланованої атаки.

 

Чи диверсії.

Дільниця у Рівному сьогодні (Фото ЧаРівне)

Справав тому, що цілий день в місті фіксуються пошкодження на мережах, які НЕ належать «Рівнеобленерго» .

При цьому, до пошкоджених ділянок – позаяк вони належать іншим господарюючим суб’єктам – періодично просто неможливо дістатися.

 

Для прикладу, розподільчий пункт (РП), з якого живиться вул. С. Крушельницької, знаходиться біля стадіонк Мототрек, на теріторії якогось бувшого ростовського інституту.

 

Працівників «Рівнеобленерго» до цього РП, за нашими даними, станом на 18.00 так іне допустили. Відповідно значна частина вулиць лишається знеструмленою. 

Дільниця у Рівному сьогодні (Фото ЧаРівне)

В результаті, за нашими даними, для забезпечення нормальної роботи деяких виборчих дільниць, сьогодні залучаюлися навіть наряди ДСНС, які виїжджали в різні точки з власними дизельгенераторами, аби подати хоч якийсь струм.

Не виключено, що негативним фактором стало й масове використання рівнянами кондиціонерів через сьогоднішню задуху, однак, загалом ситуація для всіх, хто з нею намагається справитися, виглядає більш ніж підозрілою.

Фото -- жанрове, ілюстративне

Щоправда, офіційно своїх підозр ніхто не озвучує.

Офіційне повідомлення на фейсбук сторінці «Рівнеобленерго» лише акцентує, що пошкодженні електромережі їм не належать.

Фото -- жанрове, ілюстративне

Зокрема в оновленому повідомлені «Рівнеобленерго» сказано:

Станом на 16.00 електропостачання на усі виборчі дільниці відновлене. Фахівці Рівнеобленерго продовжують допомагати власникам абонентських мереж відновлювати електропостачання усім іншим споживачам.

Частина міста Рівне сьогодні 21.07.2019 залишилася без електропостачання через пошкодження абонентського електрообладнання.

 

Зокрема без електропостачання залишилися споживачі в районі Мототреку, частково на вул. Відінська, Бандери, на Щасливому та у Новому дворі через пошкодження двох абонентських кабельних ліній, що належать Рівнеелектроавтотранс, ТОВ "Фахівець".

 

Також до відсутності електропостачання призвели проблеми на обладнанні Рівнебудпостач, ПП Омельчук та на ТП в районі зоопарку, власник якої ще встановлюється.

 

Попри те, що пошкоджені кабельні мережі та обладнання не належить Рівнеобленерго ми задіяли чергові та дві додаткові бригади для усунення пошкодження.

 

Сподіваємося, що найближчим часом воно буде відновлене повністю.

 

Просимо вибачення за незручності, хоч вони виникли і не з нашої вини. Докладаємо усі можливі зусилля для відновлення електропостачання, в тому числі і на виборчих дільницях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень