Цитати дня – 26 лютого 2020 р.: Порошенко vs Зеленський (ФОТО)

Про Крим

Володимир Зеленський висловив бажання пробути на посту Президента України до того часу, коли Крим повернеться в Україну:

«Що потрібно, аби Україна змогла знову радісно та щиро усміхнутися? Все просто. Треба повернути її серце. Повернути півострів Крим.


На жаль, поки що цього не сталось. Але нашу пам’ять анексувати нікому не вдасться», - сказав президент у своєму зверненні.

Він заявив, що в Криму регулярно порушуються права українців та кримських татар.

Росія, за його словами, утримує понад сто політв'язнів із Криму. Тож сьогодні президент підписав указ про заходи з деокупації та реінтеграції Криму.



Петро Порошенко ж згадав у фейсбуці, як полетів до Криму 27 лютого.

«Наприкінці зими чотирнадцятого в нас була надія. Ми хотіли вірити, що в Криму підняла голову лише місцева «п'ята колона».


Що Москва її підбурює, але не наважиться на пряме військове втручання. Що шляхом діалогу з місцевою елітою вдасться взяти ситуацію під контроль», - написав він.

За словами Порошенка, в уже заблокованому росіянами аеропорту Сімферополя його «вперше в житті назвали бандерівцем».

«З висоти прожитих років ясно, що в тій ситуації альтернативи застосуванню сили не було. Але саме сил і бракувало. Армію невпинно скорочували з 1991 року. А за чотири роки президентства Януковича російська агентура остаточно доруйнувала оборону. Від Збройних Сил залишили тільки назву.


Що могли — розпродали, що не змогли вторгувати — розкурочили і розукомплектували. Шини поспускали, баки осушили, техніку вивели з ладу, людей скоротили і деморалізували. Це мають знати усі, в тому числі й актори, які трагічної для України весни 2014 року знімалися в російській комедії», - написав він.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень