Данілов проти Арестовича: дійшло вже до прямих образ, погроз та навіть матів (ФОТО/ВІДЕО)

Їх цитують росЗМІ

Хто там перший почав, насправді, невідомо, але в публічному просторі спочатку було зафіксовано наїзд саме збоку Данілова, який правда прямо прізвище свого опонента не називав, хоча зрозуміти про кого йдеться було неважко.

Як ідеться в дописі Секретаря РНБО у фейсбуці,

«Нині за всіма ознаками ФСБ РФ робить активні спроби сформувати нову агентурну мережу, покладаючи на неї далекосяжні надії…

 

Активізувалися різноманітні «експерти», «актори-розвідники» та «іншого роду аферисти», які просувають російською мовою російські наративи.

 

Саме вони цієї миті волають про «провал» контрнаступу, натякають на необхідність перегляду цілей війни (і це вже не вихід на кордони 1991 року), роздають поради як воювати ЗСУ, видають фальшиві інсайди про «конфлікти» серед військово-політичного керівництва, закликають прийняти «хороших руських» і зрештою натякають, що з Росією необхідно домовлятися», - зазначив Данілов.

Арестович не забарився із відповіддю, яку розмістив по всіх соцмережах.

В ній він, серед іншого, заявив, що РНБО це структура, яка нічим не займається, а її секретар взагалі ніц не робить лише «пі***ть українською».

Дехто припускає, що на цьому перепалка не закінчилася і нас чекає ще не один поворот словесно-драматичної колізії. Не виключено, що й за участі СБУ.

Хоча, як припускають, сам Арестович за раз – не в Україні, а десь на Заході.

Останнє відео героя, де він торкається озвучених тем, сидичиь на фоні голої стіни та плазми. Виглядає, що це винайнята квартира. Можливо десь у Польщі, де Арестович був нещодавно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень