Через помилку, парі ... подали вино за $2 тисячі доларів (6 ФОТО)

Чи завжди варто платити більше?

Коли менеджери ресторану зрозуміли, що зробили, то з жахом подзвонили власнику ресторану пише The Businessinsider.

Знаєте що було далі?

Персонал нью-йоркського ресторану Balthazar через помилку подав вино Chateau Mouton Rothschild 1989 року вартістю дві тисячі доларів за пляшку молодій парі, яка замовила просте піно нуар за 18 доларів за пляшку.

Водночас дешеве вино віднесли чотирьом бізнесменам з Уолл-стріт.

 

Однак ті не помітили підміну, поки в помилці не зізнався власник ресторану.

Про цю історію в Instagram розповів власник закладу, відомий нью-йоркський ресторатор Кейт Макнеллі:

= Почалося все з того, що четверо бізнесменів замовили пляшку "найдорожчого червоного вина" - Chateau Mouton Rothschild за дві тисячі доларів. Коли бізнесмени зробили замовлення, менеджер налив вино з тієї пляшки в графин на станції офіціанта. Приблизно в той же час пляшку Pinot Noir за 18 доларів (найдешевший варіант червоного вина у Balthazar) замовила молода пара - й інший менеджер налив вміст цієї пляшки в ідентичний графин. Коли перший менеджер повернувся, він прийняв Pinot Noir за Rothschild і подав дешеве вино бізнесменам.

За його словами, бізнесмен, який зробив дороге замовлення, назвав себе ревним цінителем вина. Вихваляючись перед гостями, він продегустував дешеве вино, а потім висловив захоплення з приводу його "чистоти".


 
Коли ж менеджери ресторану зрозуміли, що вони зробили помилку, вони з жахом подзвонили власнику ресторану.

«Я відразу кинувся у Balthazar, - пише Макнеллі. - Бізнесмени перебували у чудовому настрої, вони не помітили підміну і щиро вважали, що п'ють найдорожче вино в ресторані. Це поставило мене перед складним вибором: визнати помилку менеджерів або залишити клієнтів у блаженному невіданні».

Макнеллі каже, що деякий час сумнівався, чи варто говорити гостям закладу правду, проте він вважав несправедливим позбавити молоду пару можливості насолоджуватися дорогим вином.

«Я вирішив все-таки сказати всім правду», - зізнався Макнеллі.

За словами власника ресторану, після того, як помилка розкрилася, бізнесмени поспішили заявити, що здогадувалися, що п'ють дешеве вино. Молода пара очікувано прийшла у захват і порівняла плутанину з графинами з помилкою банку на свою користь.

«Проблема була в тому, що це я втратив дві тисячі доларів, а не банк», - зазначив власник ресторану.

[media=203096]Він уточнив, що історія закінчилася добре – обидві групи відвідувачів задоволені покинули заклад.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень