Вакханалія порушень захоплює дороги м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Патрульна Поліція – безпорадна

По-центру Аваков і Деканоїдзе

24 липня у центрі Рівного двоє дрифтерів «крутили п’ятачок».

Робили це, практично, на пішохідному переході і з особливим цинізмом:

Якби щось пішло не так, постраждати і загинути могли б десятки людей, які стояли на зупинці «Театральна площа» чи йшли на зелене світло пішохідним переходом.

Частина оригінального відео Олега Гаврилюка

Небайдужий рівнянин Олег Гаврилюк зняв це безчинство в центрі Рівного на камеру й одразу ж зателефонував до Патрульної Поліції, повідомивши їй і номер однієї з автівок, що «крутили п’ятачок».

Це було 24 липня близько 20.00.

Уже через хвилину-дві ці авто мали б бути зупинені на Пивзаводі, куди вони попрямували, або на Дубенській чи Ювілейному.

Однак, цього не відбулося.

 

Ні 24-го, ні 25-го, ні 26-го, ні 27-го, ні 28-го, ні 29-го, ні 30-го – Патрульна Поліція НІКОГО не затримувала.

Виглядає, що всі ці дні, з 24-го по 31-е, Патрульна Поліція Рівного займалася тим, що вела телефонні переговори та умовляла злісних порушників ПДР самовільно з’явитися до Поліції. Цікаво, що з'явився лише водій того авто, чий номер вдалося зафіксувати на відео.

Не виключено, що Поліція заплатила гроші фактичному злочинцю за цю символічну явку з повинною та покази, в яких він найпевніше зазначає, що

 

Не знає, хто був за кермом автомобіля, який «крутив п’ятачок» разом із ним.

Тобто з Поліції та з усієї громади м. Рівне просто глузують.

До речі, цікаво, що, якщо ви зателефонуєте з приводу цієї ситуації до Головного Управління Нацполіції у Рівненській області, то вам там мало не з радісним і задоволеним сміхом (та потиранням рук) повідомлять щось типу

- Ми цим питанням не займаємося. Це все до Патрульної Поліції, це їхня парафія.

Це показує, наскільки в надрах самої поліції йде протистояння і відсутня взаємовиручка та підтримка.

Уявіть щось подібне за Кучми. Та обидва ці «дрифтери», їхні батьки та родичі вже давно заламували б руки, обіцяючи, що таке не повториться більше ніколи.

Ніколи у значенні – НІ-КАГ-ДА.

Ви скажете, ну, як можна згадувати злочинний режим?...

ОК. Згадаємо інший режим, він тепер дуже багатьом у нас подобається. Принаймні всі переповідають одне одному байку про те, як за Гітлера в якомусь трамваї вивели всіх «зайців» і розстріляли.

Мовляв, одразу всі почали купувати квиточки.

Не треба Гітлера і Третього Рейху? Гаразд.

Уявимо всіх наших дрифтерів та автохуліганів – у прекрасній і демократичній країні – ФРН ім. Ангели Меркель.

Ви думаєте, хоч хтось один із цих наших хамовитих "джигітів" зважиться там хоча би на мінімальний дрифт? Не кажучи вже про те, щоб «закрутити п’ятку» на перехресті в центрі якогось міста?...

 

Очевидно, що ні. Очевидно, що всі вони – так розпальцьовані тут, в Україні, в Німеччині сиділи б тихо, як миші. І не чув би їх ніхто, і не бачив.

Дорожна Поліція ФРН

Бо знали б вони, що за будь-яке хамство на дорозі їх чекає покарання.

А в нас – Не чекає.

Не чекає, дякуючи Деканоїдзе та Авакову, які практично знищили Поліцію, запровадивши реформи, безглуздість та неефективність яких просто зашкалюють.

Аваков і Деканоїдзе

От сьогодні Світлана Сирота постить нове відео.

Любуємся:

Далі Світлана подає нам зображення номерів чергового «дрифтера» крупним планом і пише:

Світлана Сирота

#АС4512СВ Чесно, я не знаю що сказати. Коли я бачу тупі понти не на спеціальному майданчику, а просто на дорозі - і байдуже, чи це дрифт, чи проскакування на червонуватий жовтий, чи розворот через подвійну суцільну, чи ïзда на капоті - перед моїми очима завжди оті нескінченні зведення з українських доріг, які затьмарюють зведення з фронту. Тисячі полеглих. Але мало, мало, усе ще мало..

Яке чекає цього дрифтера покарання?...

Як кажуть у коментарях – ніяке. Бо він нічого не порушив.

Можна не сумніватися, що так само нічого не буде підлітку на «євробляхах», який підрізав Тетяну Зелінську у суботу біля «Епіцентру», а далі просто сміявся їй в обличчя.

Tatiana Zelinska

Увага!!!!


Через таких водіїв трапляються ДТП і гинуть люди, адже правила дорожнього руху не для них!!!


Сьогодні біля 20:30 по вул. Макарова я їхала з дитиною з Екватора в напрямку центру міста та в зв'язку з ремонтом дороги на перехресті вулиць навпроти Епіцентру мала на меті повернути ліворуч. Завчасно!!!! за включила поворот ліворуч і розпочала маневр зайняття лівої смуги. При початку мого маневрування автомобілів не було, однак коли в вже виїхала на ліву смугу - на "обезбашеній" швидкості мене підрізає авто на литовських номерах з молодими хлопцями, за метрів 25 до перехрестя. Водій литовця затормозив від лівого крила і лівих задніх дверей мого авто за 10 сантиметрів!!!!! Я в шоці... дитина в машині в шоці ..... відкриваю вікно і роблю зауваження водію литовця щодо порушення правил проїзду, ставлю в себе аварійку і виходжу із свого авто.

 


Водій литовця вражає зухвалістю, кажу про порушення і про те, як він їздить...А він каже: Для мене правил немає. Їжджу як хочу" і намагається втекти!!! Створює аварійну ситуацію на дорозі, займаючи вже 2 смуги. До нього підходить інший молодик і каже про неприпустимість зухвалості на дорозі - однак водій литовця переїжджає цьому молодику переднім лівим колесом по ногах, щоб втікти. Молодик намагається зупинити порушника, витягнути за керма, однак ....водій на литовських номерах тікає!!!! Викликала поліцію відразу як вийшла з авто, однак дзвінок тривав до 10 хвилин і коли черговий відповів - литовець вже розпочав свій побіг…

 

В поліцію повідомила, дані по авто залишила.


Шкода, що на дорогах влаштовують гонки без правил, вихваляються придбаними авто без будь-який законних документів, можливо навіть їздою без посвідчення водія (таке склалося враження), визиваннями "на стрелкі" для доказування статусу крутого хлопця та ймовірного уникнення від відповідальності. Своє життя та життя інших людей безцінне, його треба берегти !!!!



P.S.

Ну, а це вже... Не дороги а Залізниця під Києвом

Просто немає слів

Крїна іде в разнос!

Покажіть вже це нарешті Авакову!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень