Ада Роговцева у Рівному перейшла на «ти»

Це сталося в ефірі «Радіо Трек»

Учора в Рівному з великим успіхом та справжнім аншлагом пройшла театральна імпреза Ади Роговцевої «З тими, кого люблю».

Творчий вечір був насичений високою поезією, монологами з відомих спектаклів примадонни та звичайним людським спілкуванням. До речі, в цій камерній постановці також брала участь й донька Ади Роговцевої українська акторка Катерина Степанкова.

Ще до самої вистави Ада Миколаївна завітала на «Радіо Трек» і дала дуже цікаве інтерв’ю. У ньому вона спокійно говорила про свій вік, згадувала дитинство, юність, зустріч з Констянтином Степанковим, стосунки з Параджановим, Биковим, Кириловим. Говорила про Путіна і читала вірші.

Це була дуже атмосферна розмова, щоправда після ефіру вона сказала ведучому: «А ти – в’їдливий. По-хорошому, але – в’їдливий.»

Цікаво, що на «ти» із ведучим Ада Роговцева почала говорити ще під час самого ефіру. Правда, не з самого початку, а вже ближче до кінця. Певно, що після кількох запитань, які і були «в’їдливими». По-хорошому.

Ви маєте можливість прослухати це інтерв’ю. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень