Зупинки в Рівному фарбувати нікому

На сьогодні в Рівному є понад двісті зупинок громадського транспорту, з них 124 мають навіси або автопавільйони. Але наразі вони залишаються «нічийними» - не належать до жодного з комунальних підприємств, а отже і доглядати за ними нікому

Раніше за порядком на зупинках, в тому числі за їх фарбуванням, стежили безпосередньо перевізники. Кажуть, робили це з доброї волі. Тепер зупинки фактично безгосподарні. Тож начальник управління транспорту і зв΄язку міської ради Віталій Миронюк вже тричі звертався до міського голови, аби той передав зупинки на баланс міськ-ШЕУ. Про результати своїх письмових звернень далі Віталій Миронюк:

На сьогодні вже підготовлено проект розпорядження міського голови, буде створена комісія. «Безхозні, я їх інакше не назву, зупинки будуть прийняті на баланс. Тільки після цього міськ-ШЕУ зможе витрачати гроші на їх утримання: підмітання, підфарбовування, латання.

За словами Віталія Миронюка, за останні чотири роки було впорядковано близько 60 зупинок. Також в цьому році буде встановлено 24 навіси на зупинках міста, в тому числі на вул.Макарова, 44-56 та вул. Олексинській.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook