Зупинки в Рівному фарбувати нікому

На сьогодні в Рівному є понад двісті зупинок громадського транспорту, з них 124 мають навіси або автопавільйони. Але наразі вони залишаються «нічийними» - не належать до жодного з комунальних підприємств, а отже і доглядати за ними нікому

Раніше за порядком на зупинках, в тому числі за їх фарбуванням, стежили безпосередньо перевізники. Кажуть, робили це з доброї волі. Тепер зупинки фактично безгосподарні. Тож начальник управління транспорту і зв΄язку міської ради Віталій Миронюк вже тричі звертався до міського голови, аби той передав зупинки на баланс міськ-ШЕУ. Про результати своїх письмових звернень далі Віталій Миронюк:

На сьогодні вже підготовлено проект розпорядження міського голови, буде створена комісія. «Безхозні, я їх інакше не назву, зупинки будуть прийняті на баланс. Тільки після цього міськ-ШЕУ зможе витрачати гроші на їх утримання: підмітання, підфарбовування, латання.

За словами Віталія Миронюка, за останні чотири роки було впорядковано близько 60 зупинок. Також в цьому році буде встановлено 24 навіси на зупинках міста, в тому числі на вул.Макарова, 44-56 та вул. Олексинській.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень