Знайшли одне одного: Григорій Лепс після розлучення закрутив роман зі скандальною «Міс Львів-2018» (ВІДЕО 18+)

Як на російського пропутінського виконавця, він надто любить українок

Російський співак Григорій Лепс у грудні 2021 офіційно розлучився з дружиною – українкою Анною Шапликовою після 20 років шлюбу. Схоже, він відкритий для нових стосунків.

Днями його помітили у компанії українки Наталії Болюх, «Міс Львів-2018» та першої віце-міс «Україна Всесвіт». Про це пише Obozrevatel.

Мережею шириться відео, де, Лепс під час застілля обіймає та цілує Наталію. Випивший «артист» використовував нецензурні слова.

На відео присутня ненормативна лексика

З 2017 Лепс знаходиться у базі українського сайту «Миротворець» через незаконне перетинання державного кордону України, виправдання російської агресії й підтримку російського окупаційного режиму в Криму.

Болюх 26 років. Вона економістка та модель. У 2019 році львівська міс святкувала день народження у Москві. З нею разом був друг - Алік Назарян - пропутінський російський чиновник.

Також Наталія брала участь у програмі російського пропагандистського «Першого каналу», де заявила, що на батьківщині її «репресують націоналісти»

- Таке продовжується з того моменту, як я повернулася з Москви. Я не розумію взагалі, чому така агресія в мій бік. Я нічого поганого не зробила, – скаржилася вона.

Останні декілька років дівчина живе в Москві. У 2021 Наталія вийшла заміж за заможного російського підприємця, але згодом розлучилась.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook