Знайшли одне одного: Григорій Лепс після розлучення закрутив роман зі скандальною «Міс Львів-2018» (ВІДЕО 18+)

Як на російського пропутінського виконавця, він надто любить українок

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Російський співак Григорій Лепс у грудні 2021 офіційно розлучився з дружиною – українкою Анною Шапликовою після 20 років шлюбу. Схоже, він відкритий для нових стосунків.

Днями його помітили у компанії українки Наталії Болюх, «Міс Львів-2018» та першої віце-міс «Україна Всесвіт». Про це пише Obozrevatel.

Мережею шириться відео, де, Лепс під час застілля обіймає та цілує Наталію. Випивший «артист» використовував нецензурні слова.

На відео присутня ненормативна лексика

З 2017 Лепс знаходиться у базі українського сайту «Миротворець» через незаконне перетинання державного кордону України, виправдання російської агресії й підтримку російського окупаційного режиму в Криму.

Болюх 26 років. Вона економістка та модель. У 2019 році львівська міс святкувала день народження у Москві. З нею разом був друг - Алік Назарян - пропутінський російський чиновник.

Також Наталія брала участь у програмі російського пропагандистського «Першого каналу», де заявила, що на батьківщині її «репресують націоналісти»

- Таке продовжується з того моменту, як я повернулася з Москви. Я не розумію взагалі, чому така агресія в мій бік. Я нічого поганого не зробила, – скаржилася вона.

Останні декілька років дівчина живе в Москві. У 2021 Наталія вийшла заміж за заможного російського підприємця, але згодом розлучилась.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень