Жовток буде ніжним і кремовим, а не гумовим: 3 секрети варіння яєць в елітних ресторанах

Є нюанси варіння яєць

Варені яйця, які подають у ресторанах, перевершують на смак ті, що приготовані вдома. Виникає загадкове питання: чи дійсно смак такого простого продукту, як яйце, може бути покращений.

Є деякі нюанси варіння яєць, які потрібно знати, щоб зварити яйця з ніжним та кремовим жовтком. Ця техніка не тільки полегшує чищення яєць, але й забезпечує більш ніжний смак.

Як варять «ніжні» яйця в ресторанах

  • Перший крок підкреслює важливість вибору яєць найвищих категорій якості, а саме C0 або D0.
  • Друга важлива порада – занурювати яйця в холодну воду, щоб вони були повністю покриті.
  • І нарешті, третій секрет – замість традиційного методу варіння яєць протягом 10 хвилин, кулінари рекомендують більш точну техніку. Після того, як вода закипіла, негайно вимкнути вогонь і дати яйцям «посидіти» в гарячій воді протягом 10 хвилин. Після цього слід перекласти їх у холодну воду перед тим, як чистити.

Цей метод не тільки полегшує чищення яєць, але й запобігає розтріскуванню під час варіння. Крім того, яйця, приготовані таким способом, мають більш ніжний і кремовий жовток, що відрізняє їх від яєць, приготованих традиційним способом.

Джерело: 24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook