Замість набридлої кориці спробуйте використати цей перець

Екзотичні прянощі з яскравим ароматом і смаком грейпфрута

Найчастіше при приготуванні страв з яблуками господині використовують корицю. Але чимало з них нарікають, що кориця їм набридла, або вони й взагалі її не люблять. 

Спробуйте додати в страву інші прянощі  - перець тімут. 

Timut pepper  –  сучасний інгредієнт, який в західних країнах найчастіше використовують для надання стравам і алкогольним напоям додаткового смаку. Тімут викликає легке оніміння в роті, що додає особливої пікантності стравам і напоям. Має свіжий та цитрусовий смак. 

Тімут непальський має аромат і смак рожевого грейпфруту, тому його так люблять додавати у десерти, особливо шоколадні. Пасує цей смак і аромат пирогам з яблуком. Це не гострий перець, його не треба остерігатися.  Дуже добре смакує з тімутом риба і салати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook