Замість набридлої кориці спробуйте використати цей перець
Екзотичні прянощі з яскравим ароматом і смаком грейпфрута
Найчастіше при приготуванні страв з яблуками господині використовують корицю. Але чимало з них нарікають, що кориця їм набридла, або вони й взагалі її не люблять.
Спробуйте додати в страву інші прянощі - перець тімут.
Timut pepper – сучасний інгредієнт, який в західних країнах найчастіше використовують для надання стравам і алкогольним напоям додаткового смаку. Тімут викликає легке оніміння в роті, що додає особливої пікантності стравам і напоям. Має свіжий та цитрусовий смак.
Тімут непальський має аромат і смак рожевого грейпфруту, тому його так люблять додавати у десерти, особливо шоколадні. Пасує цей смак і аромат пирогам з яблуком. Це не гострий перець, його не треба остерігатися. Дуже добре смакує з тімутом риба і салати.
Радіо Трек: НОВИНИ