Закуска з баклажанів «А-ля гриби» (РЕЦЕПТ)

Легко і смачно

Серед сезонних овочів баклажани дуже популярні. Приготувати їх можна так, що навіть ті, хто не дуже люблять баклажани — полюблять закуску з них.

Закуски з баклажанів чудово впишуться у святкове меню, а також підійдуть для звичайного обіду або перекусу.

Інгредієнти:

Баклажани - 1 кілограм;

Яйця курячі - 3 штуки;

Цибуля - 4 штуки;

Сметана - 3-4 столових ложок;

Грибна приправа (2 чайні ложки) або кубики (2-3 штуки);

Рослинна олія.

Спочатку підготуйте продукти: очистити від шкірки і нарізати синенькі овочі соломкою, цибулю порізати півкільцями. Збити яйця до однорідності і перемішати їх із баклажанами, залишити настоюватися двадцять хвилин. Тим часом підсмажити на олії цибулю і викласти на тарілку. Далі поставити на сильний вогонь баклажани і потримати шість хвилин, не забуваючи перемішувати. Додати у сковороду цибулю, сметану, грибну приправу, сіль за смаком. Накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дайте страві постояти кілька хвилин перед тим, як подавати на стіл.

Приготовлені у такий спосіб баклажани матимуть ніжний смак і нагадуватимуть тушковані гриби.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: баклажани