Закуска з баклажанів «А-ля гриби» (РЕЦЕПТ)
Легко і смачно
Серед сезонних овочів баклажани дуже популярні. Приготувати їх можна так, що навіть ті, хто не дуже люблять баклажани — полюблять закуску з них.
Закуски з баклажанів чудово впишуться у святкове меню, а також підійдуть для звичайного обіду або перекусу.
Інгредієнти:
Баклажани - 1 кілограм;
Яйця курячі - 3 штуки;
Цибуля - 4 штуки;
Сметана - 3-4 столових ложок;
Грибна приправа (2 чайні ложки) або кубики (2-3 штуки);
Рослинна олія.
Спочатку підготуйте продукти: очистити від шкірки і нарізати синенькі овочі соломкою, цибулю порізати півкільцями. Збити яйця до однорідності і перемішати їх із баклажанами, залишити настоюватися двадцять хвилин. Тим часом підсмажити на олії цибулю і викласти на тарілку. Далі поставити на сильний вогонь баклажани і потримати шість хвилин, не забуваючи перемішувати. Додати у сковороду цибулю, сметану, грибну приправу, сіль за смаком. Накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дайте страві постояти кілька хвилин перед тим, як подавати на стіл.
Приготовлені у такий спосіб баклажани матимуть ніжний смак і нагадуватимуть тушковані гриби.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ