Закуска на всі випадки життя: ароматна намазка з сала із часником (РЕЦЕПТ)

Смачно, ситно й апетитно

Намазка з сала – один із найбільш вдалих варіантів закуски. Вона ідеально поєднується з запашним свіжим хлібом чи грінками А для того, щоб текстура страви була гладкою і надзвичайно апетитною на вигляд, варто додати трішечки оливкової олії.

Крутим рецептом поділилася фуд-блогерка Галина Артеменко (galina_artemenko).

Інгредієнти:

  • шматочок сала без шкіри – 500 г
  • сіль – 15 г (3% ваги сала)
  • часник – 25 г (5% ваги сала)
  • оливкова олія – 3-5 ст.л.
  • чорний перець

Приготування:

Розрізаємо сало на маленькі шматочки (товщиною приблизно  2-2,5 см). Додаємо сіль, перець і пропущений через прес або подрібнений часник. Все добре перемішуємо.

Спершу за допомогою м'ясорубки треба подрібнити все 2-3 рази з найменшою сіткою, а тоді за допомогою блендера подрібнити отриману суміш вже з додаванням оливкової олії.

Охолоджуємо намазку у холодильнику приблизно 3-4 години або й цілу ніч перед дегустацією

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook