Загинули 2 людини: Щоб запобігти загибелі людей, перевірять ринки і ТЦ Рівного (ФОТО)

Причиною пожежі зазвичай є порушення правил безпеки

Ринки і торгові центри Рівного перевірять на доступність. Причиною інспекції стала нещодавня пожежа на продуктовому ринку у центрі міста, де загинули двоє людей.

Там виявили низку порушень пожежної безпеки, зокрема, не був забезпечений проїзд для спецтехніки шириною 3,5 м. Про це ми писали тут: Масштабна пожежа на ринку у Рівному: «спливла» купа проблем (ВІДЕО)

Тож, щоб запобігати надзвичайним ситуаціям на об'єктах з масовим перебуванням людей, члени міської комісії ТЕБ та НС прийняли рішення до кінця червня оглянути торгові майданчики Рівного. Перевіркою займатимуться фахівці Департаменту інфраструктури та рятувальники.

Разом з тим Рівнеоблводоканал має обстежити вуличні пожежні гідранти поблизу таких об’єктів.

Тим часом керівнику ТзОВ «Рівненський ринок», де сталась пожежа, комісія доручила зобов'язати орендарів подати декларації про відповідність матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки, повідомляє Суспільне Рівне.

- Провести систему димовидалення у підвальному приміщенні ринку у справний стан. Вжити невідкладних заходів щодо обладнання приміщень ринку та кіосків автоматичною пожежною сигналізацією.

 

Розробити схему розміщення будівель, кіосків, павільйонів, контейнерів, палаток, торговельних радів й місць з погодженням з райуправлінням ДСНС, — зазначили у рішенні комісії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook