Загарбники добряче перелякалися: в центрі окупованого Мелітополя пролунав вибух (ФОТО)

Робота партизанів?

В центрі захопленого російськими окупантами Мелітополя (Запорізька область), прогримів потужний вибух. За неперевіреними даними, постраждалих троє, одна з них - племінниця псевдогубернатора Запорізької області. 

Загарбники добряче перелякалися - увімкнули сирени, загородили площу та нагнали військової техніки.

Вибух пролунав приблизно о 7:50. За попередніми даними, вибухнуло в районі, де розташована багатоповерхівка Євгена Балицького, псевдогубернатора Запорізької області.

- Не виключено, що спрацювали диверсанти, - йдеться у повідомленні РІА Мелітополь.

Центральну площу огородили - саме там розташована так звана «військово-цивільна адміністрація». Вибух добряче налякав загарбників. Вони увімкнули сирени та зганяють техніку. 

Повідомляють, що поранення отримали дві жінки та молодий чоловік. Є неперевірена інформація, що одна з постраждалих - племінниця фейкового губернатора Євгена Балицького.

Російські гвардійці, поліція, військові вивчають якийсь пакет на тротуарі. Про це повідомляє місцеве видання РІА Мелітополь.

Партизанський рух у Мелітополі функціонує з перших днів війни. Спочатку люди виходили на мітинги проти окупаційної влади, але рашисти тероризували патріотів, викрадали людей.

Потім це переросло у партизанський рух.

- Партизанський рух буде й надалі, але детально про це не варто говорити, бо люди на окупованих територіях перебувають у небезпеці. Після будь-якого випадку окупанти повністю перекривають весь район, забирають цілими сім'ями, щоби знайти, хто це зробив. Але люди все одно роблять все для того, щоби земля в орків горіла під ногами, - розповідав раніше мер міста Іван Федоров.

Тож є підстави вважати, що і цей випадок - робота українських партизанів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook