За 70 км від Рівного гравець іспанського футбольного клубу відкрив школу юних футболістів (ФОТО)

Він українець, родом із Кременця

[media=189645]Гравець іспанського Футбольного Клубу «Бергантіньос» (Bergantiños FC), Олексій Клак відкрив у Кременці дитячу футбольну школу. Школа раннього розвитку дітей має гучну назву «Football Stars».

Довідка про клуб. Клуб "Бергантіньос" із міста Carballo на північному заході Іспанії, виступає в 4-му за силою дивізіоні іспанського футболу.[media=189643]

Про школу. Школу можуть відвідувати діти віком до 7-ми років. Наразі вже займаються 30 діток. До речі, разом з хлопчиками займаються трійко дівчаток

Найменшій з яких ще немає і 3-х років

У перспективі – створення старшої групи для старших дітей, до 12-ти років.

Незважаючи на багатообіцяючу назву школи, не обов’язково усі вихованці стануть футболістами. Адже тут проводять розвиваючі заняття із азами футболу, які будуть корисними для будь-якої дитини.
Олексій Клак - професійний футболіст, вихованець Кременецької ДЮСШ. У 2012-му переїхав до Києва, завершив навчання при ФК «Динамо» (Київ). Упродовж 2012-2015 років - виступав у донецькому «Металурзі» за команду дублерів. У 2019-му підписав контракт із польським клубом «Легіоновія». Сьогодні Олексій – гравець іспанського ФК «Бергантіньос».

За матеріалами видання Teren.in.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook