За станом вакцинації освітян на Рівненщині відтепер можна стежити онлайн (ТАБЛИЦЯ)

Оперативні дані оновлюють щодня, наголошує очільник краю Віталій Коваль

Стежити за станом вакцинації в освітніх закладах Рівненщини відтепер можна онлайн. В області створили інтерактивну панель, яка охоплює абсолютно всі навчальні заклади.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

– Друзі, ми створили інтерактивну панель стану вакцинації у закладах освіти Рівненської області.

 

Тепер кожен охочий в онлайн режимі може скористатись таблицею, аби перевірити оперативну інформацію щодо щеплення персоналу і зрозуміти, як працюватиме освітній заклад.

– Дашборд відображає у кожній освітній сфері загальну кількість закладів та відсоток вакцинованого персоналу у них.

 

Натиснувши на останню колонку інтерактивної таблиці, можна побачити перелік закладів, які ще не досягнули межі у 80% щеплених працівників, – уточнив Віталій Коваль.

Очільник краю наголошує, що оперативні дані оновлюються щодня – до 12-ї години.

Інформація буде корисна як для самих освітян, так і для здобувачів освіти та їхніх батьків, які знатимуть, як працюватиме той чи інший заклад, зважаючи на відсоток вакцинації персоналу.

Нагадаємо, що за рішенням Держкомісії з питань ТЕБ та НС, з 23 вересня на всій території України запровадили жовтий рівень епіднебезпеки. Через це змінився формат роботи шкіл і вишів – вони можуть працювати у звичайному режимі за умови, якщо щонайменше 80% працівників закладу отримають принаймні одне щеплення від коронавірусу. Утім, це не стосується молодшої ланки (1-4 класів) та дитсадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook