За станом вакцинації освітян на Рівненщині відтепер можна стежити онлайн (ТАБЛИЦЯ)

Оперативні дані оновлюють щодня, наголошує очільник краю Віталій Коваль

Стежити за станом вакцинації в освітніх закладах Рівненщини відтепер можна онлайн. В області створили інтерактивну панель, яка охоплює абсолютно всі навчальні заклади.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

– Друзі, ми створили інтерактивну панель стану вакцинації у закладах освіти Рівненської області.

 

Тепер кожен охочий в онлайн режимі може скористатись таблицею, аби перевірити оперативну інформацію щодо щеплення персоналу і зрозуміти, як працюватиме освітній заклад.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

– Дашборд відображає у кожній освітній сфері загальну кількість закладів та відсоток вакцинованого персоналу у них.

 

Натиснувши на останню колонку інтерактивної таблиці, можна побачити перелік закладів, які ще не досягнули межі у 80% щеплених працівників, – уточнив Віталій Коваль.

Такий вигляд на сьогодні має таблиця. Щоб переглянути повний перелік закладів освіти, які "не дотягують" до встановленого рівня вакцинації персоналу, перейдіть за посиланням нижче
Такий вигляд на сьогодні має таблиця. Щоб переглянути повний перелік закладів освіти, які "не дотягують" до встановленого рівня вакцинації персоналу, перейдіть за посиланням нижче

Очільник краю наголошує, що оперативні дані оновлюються щодня – до 12-ї години.

Інформація буде корисна як для самих освітян, так і для здобувачів освіти та їхніх батьків, які знатимуть, як працюватиме той чи інший заклад, зважаючи на відсоток вакцинації персоналу.

Нагадаємо, що за рішенням Держкомісії з питань ТЕБ та НС, з 23 вересня на всій території України запровадили жовтий рівень епіднебезпеки. Через це змінився формат роботи шкіл і вишів – вони можуть працювати у звичайному режимі за умови, якщо щонайменше 80% працівників закладу отримають принаймні одне щеплення від коронавірусу. Утім, це не стосується молодшої ланки (1-4 класів) та дитсадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень