Їх зʼїдають за секунди! Млинці «Тірамісу» - це найсмачніші млинці, які ви куштували

Потіште своїх гостей

Млинці люблять багато українців, але досвідчені господині щоразу придумують рецепти, які роблять просту страву оригінальною. Зокрема, такими є млинці Тірамісу.

Обов’язково спробуйте цей рецепт, рідні будуть в захваті!

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 250 г – борошна
  • 30 г – цукру
  • 10 г – ванільного цукру
  • 30 г – какао
  • щіпка солі
  • 3 – яйця
  • 50 мл – вершкового масла
  • 300 мл – молока
  • 200 мл – води

Крем:

  • 200 г – маскарпоне
  • 150 г – вершків (жирність не менше 30%)
  • 50 г – цукрової пудри

Додатково:

  • 13-15 шт. – печива савоярді
  • 200 мл – кави
  • 2 ч. л. – цукру
  • какао – для посипання

Змішуємо сухі інгредієнти для приготування млинців. Потім додаємо яйця, розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Поступово доливаємо молоко, перемішуємо, щоб не утворювались грудочки. Потім доливаємо воду.

Смажимо млинці на краплі олії.

Готуємо крем.

У миску додаємо холодне маскарпоне, холодні вершки і цукрову пудру. Все збиваємо блендером.

На млинці розмащуємо крем тонким шаром. Заварюємо міцну каву і додаємо до неї цукор. Занурюємо печиво у каву на декілька секунд та викладаємо на млинець.

Закручуємо млинці. Ставимо їх на 2 години у холодильник.

Коли млинці настояться, посипте їх какао.

Потім розрізаємо навпіл та подаємо до столу!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook