Яких жінок чоловіки обожнюють та ніколи від них не підуть: ТОП-10 секретів

Це варто знати кожній жінці

Не зіпсувати стосунки з коханою людиною – мрія майже будь-якої жінки. І багато з них бояться, що залишаться на самоті. Однак, є певні риси характеру та поведінка, які здатні знизити ризики залишитися наодинці у рази.

Які секрети у жінок, від яких ніколи не йдуть чоловіки

 

Чоловік – не центр Всесвіту

Світ набагато багатший, ширший і цікавіший і тільки на одному чоловікові він не закінчується. Не варто вішатись на свого супутника життя. Потрібно просто бути поряд і насолоджуватися близькістю.

Жінка повинна завжди мати план Б

Кожна жінка хоча б теоретично повинна мати можливість піти від свого чоловіка. Вона має бути фінансово незалежною та самодостатньою. Таку жінку чоловіки самі боятися втратити. 

Жінка - берегиня домашнього вогнища

Кожна жінка має в арсеналі власні секрети - найсмачніший у світі борщ, котлети або будь-яку іншу страву. А ще - вона з любов'ю створила затишок у будинку, вибрала кожен килимок та подушку. І в шафі її чоловіка завжди є випрасувана сорочка.

Жодного вивертання кишень

Ні з якої причини, ні в якому разі жінка не вимагатиме у чоловіка всі зароблені гроші. А ще така жінка ніколи не обшукуватиме кишені у свого чоловіка. 

Не тільки коханка, домогосподарка та мати

Жінка, від якої не йдуть чоловіки - насамперед близький друг своєму партнеру. А не лише коханка, чудова господиня, берегиня домашнього вогнища та мати його дітей.

Для чоловіків духовна самотність - дуже важкий стан. Їм потрібно обов'язково з кимось ділитися планами, обговорювати щоденні новини, радитись про щось чи щось радити. 

Немає скандалів

Такі жінки не закочують скандали, не переймаються підозрами, не зривають свого поганого настрою на інших, не пиляють, не маніпулюють.

Вони вміють розмовляти, домовлятися, ставити запитання та отримувати відповіді та можуть відповісти на запитання самі. Якщо домовитися не виходить – вони самі йдуть.

Прагне до досконалості

Жінка, від якої чоловіки не йдуть, намагається завжди мати гарний вигляд. Вони із задоволенням витрачають на себе і на догляд за собою гроші, а отже, і на імідж свого партнера в очах інших чоловіків.

Поважає захоплення

Такі жінки не просто з повагою ставляться до смаків та захоплень свого супутника, але ще й з повагою та захопленням. А ще вона обов'язково має свої захоплення, зазіхати на які не дозволяє.

Слабка, але не дурна

Ці жінки, попри сильний характер, дозволяють собі поруч із чоловіками бути слабкими. А ось дурними – ніколи. 

Вона любить себе

Найшвидше вони закохуються в жінок, які себе люблять. Якщо жінка себе не любить, не поважає, не балує - то її обранець цього робити не буде.

Раніше ми писали про 6 причин, через які зраджують навіть хороші чоловіки. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook