Яке печиво краще не купувати. Поради експертки

90% печива, яке продають, є потенційно небезпечним (с)

Днями на полиці одного з відомих супермаркетів у Києві знайшли печиво, у складі якого є небезпечна для людини олія.

Експертка з якості харчових продуктів Олена Сидоренко розповіла, що у складі будь-якого печива є олія. Однак кількість олії у печиві може перевищувати допустиму норму.

Печиво для мене - це продукція, яку я споживаю тоді, коли зробила його самостійно.

 

90% печива, яке продають, є потенційно небезпечним. Там є борошно вищого ґатунку, багато цукру і рослинні олії чи маргарин, кондитерський жир чи замінник жиру. А це – небезпечно, – розповіла Олена Сидоренко.

Вона додала, що перед покупкою печива варто звернути увагу на його склад.

Якщо у ньому є олія у стверділому стані, олія вибілена, рафінована, маргарин, кондитерський жир чи замінник, його краще не купувати.

 

Натомість у хорошому печиві має бути вершкове масло або олія у натуральному вигляді, цукор має бути не на першому місці, а краще без нього. 

Джерело: Obozrevatel

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook