5 правил, як обрати червону ікру, розказав Євген Клопотенко

Аби не зіпсувати новорічне застілля

Бутерброди з червоною ікрою.

Багато господинь планують приготувати такі смаколики до святкового столу. 

Та знайти правильну ікру непросто, на ринку багато підробок.

Аби придбати якісний товар відомий кухар Євген Клопотенко дав кілька порад:

1. Не залежно від бренду купуємо ту ікру, де написано, що країна-експортер - США, штат Аляска (Alaska Seafood). Інакше є шанс потрапити на підробку.

 

Чому? Бо Аляска - це місце, де червона риба живе в умовах дикої природи, їсть планктон, дрібну рибку та плаває в океанській воді.

 

Також в регіоні діють законодавчі норми США (враховуючи захист середовища існування риб від руйнування та забруднення).

2. Якісна ікра не може коштувати дешево. Банка за 50 гривень по акції - то не норм.

3. Купуйте ікру в супермаркетах чи спеціалізованих магазинах.

Обирайте відомі бренди з класною репутацією.

4. Зверніть увагу на склад. Там обов'язково повинен бути вказаний вид риби (горбуша, кета тощо).

 

5. Штучна ікра не має зародку (темна пляма в ікринці, яка завжди є у натуральної ікри).

А ще штучні ікринки мають ідеально однаковий розмір та прилипають до зубів, що не є нормальним.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook