Як зробити жорстке м’ясо курки м’яким і ніжним: хитрий трюк із солоним маринадом

Кулінарний лайфхак від досвідчених господинь

Курятина — надзвичайно популярний продукт, адже вона доступна, смачна і може використовуватися у багатьох різних стравах. Буває, що страва виходить несмачна і сухувата. Перед приготуванням м’ясо треба просто замочити у простому солоному маринаді. 

Як замочити курку, щоб м’ясо було м’яким і ніжним

Налийте у каструлю дві склянки води й засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, а тоді вимкніть вогонь. Потім розбавте маринад ще шістьма склянками води.

Коли розчин охолоне, помістіть в нього курку і на 1,5 год поставте у холодильник.

От і все — курка готова до приготування.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook