Як зробити тушковану капусту ідеальною: один інгредієнт змінить все

Спробуйте бодай раз і до інших варіацій повертатися уже не захочеться

Це хоч і банальна, але дуже ситна та дійсно смачна українська страва. Її можна приготувати з м’ясом, грибами, крупами або просто зі спеціями. А для приготування підійде як свіжа, так і квашена капуста — смак від цього точно не погіршиться.

Пропонуємо один дуже цікавий варіант тушкованої капусти — з тушкованкою.

Це просто неймовірно смачно! Рецептом поділилася популярна українська кулінарка Лілія Цвіт.

Інгредієнти:

  • квашена капуста – 900 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • тушкованка – банка
  • лаврове листя - 2 шт.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія

Моркву потрібно нарізати на крупній терці, а цибулю — нарізати півкільцями. Одне і друге трохи обсмажуємо на олії. Капусту промиваємо (але не сильно), віджимаємо зайву вологу і додаємо у сковороду до моркви з цибулею.

Перемішуємо, вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушимо близько години на малому вогні.

Після цього додамо тушкованку, лавровий лист і сіль з перцем собі до смаку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: їжарецепт