Як збити білки в густу піну без міксера і вінчика

Основні нюанси

Щоб приготувати деякі десерти, необхідно збити у густу піну білки яєць. Найлегше це зробити міксером. Але бувають різні форс-мажорні обставини, коли використати побутову техніку неможливо і під рукою немає навіть вінчика.

Виявляється, досвідчені господині знають певні хитрощі, які допоможуть досягти результату. Головне — взяти правильну місткість і свіжі яйця.

Які яйця треба брати?

Щоб збити білки до міцних піків, необхідно вибрати якісний основний продукт. В ідеалі яйцям не повинно бути більше як тиждень. Вони мають бути кімнатної температури. Головне, у білки не має потрапити ні краплини жовтків, бо тоді досягти результату не вдасться.

Як збити білки без міксера і вінчика?

Візьміть глибоку місткість і дві виделки, з'єднані зубчиками одна до одної. Ці предмети мають бути ідеально чистими і сухими. Перемішуємо пристроєм з виделок білки і поступово збільшуємо швидкість. Додаємо цукру відповідно до рецептури, і продовжуємо збивати білки, поки не утворяться міцні піки.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook