Як зберігати авокадо, щоб воно не темніло

Три способи

Авокадо – смачний фрукт, який має велику кількість корисних ненасичених жирів. З нього роблять салати, бутерброди та додають до низки страв.

Проте варто пам’ятати, що авокадо може почорніти після того, як ви його розрізали.

Як продовжити термін придатності авокадо

 

Лайфхак №1: використовуйте лимон чи лайм

Видавіть сік лимона на відкриту частину авокадо і він не потемніє.

Лайфхак №2: оливкова олія

Нанесіть оливкову олію на авокадо. Тоді олія утворить бар’єр і авокадо не потемніє.

Лайфхак 3: використовуйте пластиковий контейнер

Покладіть авокадо в герметичний контейнер і залиште його у холодильнику.

Зберігаючи авокадо такими способами, розрізаний фрукт буде придатним ще 3-4 дні. Зауважимо, що авокадо можна і на 6 місяців заморожувати. Потім розморожений фрукт можна використовувати для пасти на бутерброди.

Джерело: Телеграф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook