Як швидко розморозити м'ясо: екстремальний спосіб – 10 хв і готово
Якщо вас просили дістати м’ясо з морозилки, а ви забули, більше не доведеться вислуховувати незадоволення з цього приводу
Правильна технологія розморожування м'яса, безумовно, не може бути швидкою. Аби поступово розморозити м'ясо, правильно діставати його з морозилки і перекласти у холодильник ще звечора.
Але ж у всіх трапляються ситуації із серії «гості на порозі» або «забувся/лася вчасно все зробити», коли м'ясо потрібно розморозити про екстремально швидко
Заморожене м'ясо перекладають в пакет і зав’язують. Для цього зручно використовувати пакети для запікання.
Далі, або нагрійте воду до 50 градусів на плиті, або просто наберіть гарячу з-під крана. Опустіть м'ясо у воду, накрийте кришкою.
Через 5 хв м'ясо переверніть на іншу сторону і залиште ще на 5 хв у воді під кришкою.
М'ясо буде майже повністю розмороженим. Нарізайте і готуйте.
Але пам’ятайте, що завжди цим методом користуватися не варто – краще все ж розморожувати м’ясо більш традиційним способом
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ