Як приготувати соковиті та дуже ароматні відбивні замість котлет (РЕЦЕПТ)

Рецепт, вартий вашої уваги

Інгредієнти:

  • м’ясо – 3 шматки
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля відварена – 2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • сметана або майонез – 4 ст.л.
  • сир – 100 г
  • гірчиця – 2 ч.л
  • часник – 2 зубчики
  • сіль, перець, зелень, спеції – до смаку

Приготування:

М’ясо добре відбиваємо. Солимо й перчимо, посипаємо спеціями на власний вибір і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом відварюємо картоплю в мундирах.

Цибулю нарізаємо кільцями, а помідор – тонкими кружечками.

Деко застеляємо пергаментом чи фольгою і викладаємо кружальця цибулі, а на них кладемо відбивні. Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо зверху колечка помідорів.

 

Ті, своєю чергою, мастимо пропущеним через прес часником, також підсолюємо і перчимо, а зверху присипаємо натертою картоплею і мастимо сметаною чи майонезом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хв.

За 5 хв до готовності посипаємо відбивні тертим сиром.

Джерело: Скарбничка рецептів

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook