Як приготувати смачне та корисне капучино (РЕЦЕПТ)

Без кофеїну

Капучино – це італійський напій на основі еспресо з додаванням збитого молока.

В одному горнятку капучино є близько 40 мг кофеїну, однак приготувати смачний напій можна і без вмісту кави.

Для цього потрібно:

  • 50 мл кокосового молока;
  • 100-150 мл окропу;
  • 3 ч. л цикорію.

Змішайте кокосове молоко та окріп в каструльці, поставте на вогонь, додайте цикорій, розмішайте і підігрійте, не доводячи до кипіння. Потім зніміть з вогню і просто в каструлі збийте суміш капучинатором в густу піну.

В результаті вийде м'який смачний напій, котрий бадьорить не гірше за еспресо та принесе більше користі, ніж звичайна кава.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook