Як приготувати смачне та корисне капучино (РЕЦЕПТ)
Без кофеїну
Капучино – це італійський напій на основі еспресо з додаванням збитого молока.
В одному горнятку капучино є близько 40 мг кофеїну, однак приготувати смачний напій можна і без вмісту кави.
Для цього потрібно:
- 50 мл кокосового молока;
- 100-150 мл окропу;
- 3 ч. л цикорію.
Змішайте кокосове молоко та окріп в каструльці, поставте на вогонь, додайте цикорій, розмішайте і підігрійте, не доводячи до кипіння. Потім зніміть з вогню і просто в каструлі збийте суміш капучинатором в густу піну.
В результаті вийде м'який смачний напій, котрий бадьорить не гірше за еспресо та принесе більше користі, ніж звичайна кава.
Джерело: ТСН
Радіо Трек: НОВИНИ