Як приготувати сирники без манки: ресторанна хитрість

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними

Сирники – улюблений сніданок багатьох. Часто господині стараються зробити їх ідеальними, ніби з картинки, але це вдається не всім.

Однак, знаючи певну хитрість, ваші сирники будуть високими і пухкими, пише prostoway.

Як приготувати сирники, як у ресторані

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують сирники без цього інгредієнта. Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим. Чим менше вологи у сирі, тим кращою буде форма та смак сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно перетерти до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам. Смажити сирники треба на середньому вогні, а ще краще запікати 15 хвилин у духовці при 180 градусах.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook