Як приготувати по-справжньому смачну гречку: Три секрети приголомшливого гарніру

Гречка знижує рівень цукру в крові

Гречка — універсальний гарнір, який поєднується з багатьма основними стравами і є дуже корисною. Цей продукт здатний нормалізувати травлення, покращити метаболізм, а також ліпідний та водно-сольовий обмін. Крім цього, гречка знижує рівень цукру в крові та зменшує ймовірність виникнення онкології.

Як приготувати по-справжньому смачну гречку

З приготуванням гречаної каші здатний впоратися навіть новачок у кухарському мистецтві. Але, щоб гречка вийшла дійсно смачною, слід дотримуватися певних правил.

  1. Для варіння крупи використовуйте посуд із товстим дном.
  2. Не перемішуйте під час варіння – інакше гречка перетвориться на незрозумілу рідку масу.
  3. Щоб дізнатися, чи готова гречка, зовсім не обов’язково куштувати напівсирі крупинки на смак. Достатньо повести ложкою по дну каструлі. Якщо рідини немає, сміливо знімайте каструлю з вогню.

Джерело: pixelinform

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook