Як приготувати найкращий соус для пасти: шеф-кухар розкрив секретний інгредієнт, який використовують ресторани

Він точно є у вас у холодильнику

Паста – швидка страва, яку легко готувати і, головне, не дорого коштує. Необхідно лише приготувати смачний соус, який перетворить макарони у ресторанну страву.

Шеф-кухар Шиві Рамутар поділилася своїм рецептом соусу з секретним інгредієнтом. Ним є масло.

Для соусу обсмажте цибулю на вершковому маслі. Вона стане карамелізованою, золотистою і дуже солодкою.

Як приготувати соус:

Наріжте цибулю соломкою й обсмажте на вершковому маслі.

Залиште на 10 хвилин на найслабшому вогні з дрібкою солі, щоб цибуля майже карамелізувалася.

Додайте у пательню банку консервованих помідорів і кілька ложок оливкової олії, сушений орегано і трохи пластівців чилі.

Залиште трохи протушкуватися.

Кислота помідорів буде чудово поєднуватися з карамелізованою цибулею.

Викладіть соус на пасту і смакуйте.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook