Як приготувати ідеальну молоду картоплю - шикарний рецепт

Часник додасть пікантності

Пропонуємо вам рецепт приготування молодої картоплі з пікантною ноткою на сковороді. Важливо, що для цієї страви не потрібно попередньо відварювати картоплю, а можна відразу ж смажити. У вас вийде дуже смачна картопля з рум'яною скоринкою.

Інгредієнти:

  • Молода картопля - 1-1,5 кг;
  • Вода - 150 мл;
  • Олія - 120 г;
  • Паприка - 1 ч. л;
  • Сіль - за смаком;
  • Кріп подрібнений
  • Часник - 2 зубчики

Добре помийте картоплю і відправте в сковороду.

Влийте воду, посоліть, накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до готовності картоплі 15-20 хвилин.

Додайте вершкове масло, збільште вогонь і обсмажуйте картоплю до золотистої скоринки, помішуючи.

Наприкінці приготування додайте натертий часник і нарубану зелень.

Смачного!

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook